Consells per començar a organitzar-te:

PREPAREM EL VIATgE!

EQUIPATGE: DE MÀ O MALETA FACTURADA?

Una de les primeres coses que hem de pensar abans de fer un viatge és si facturem maleta o no. En aquest cas, portem una maleta de mà. En qualsevol cas és molt important comprovar que no ens passem en les mides i pes màxim per equipatge, ja que les companyies aèries s’han posat molt estrictes i ens ho faran pagar en funció de la seva normativa.

MALETES FACTURADES:

Aquesta és una de les opcions més còmodes al viatjar, però s’ha de tenir en compte que al facturar una maleta paguem un suplement, el qual variarà en funció del pes, el vol i de la companyia aèria.

EQUIPATGE DE MÀ:

En els últims anys cada companyia ha adoptat polítiques totalment diferents pel que fa a l’equipatge de mà, és a dir, al que pots pujar a l’avió amb tu. La majoria de companyies permeten pujar una maleta petita de fins a 10 Kg, encara que les mides que accepten varien segons la companyia. Molt important: recordeu que la nova normativa d’equipatge de Ryanair a canviat i només accepten com a equipatge de mà una bossa petita (40x20X25cm), per pujar una maleta s’ha de pagar un suplement amb antelació, si algun alumne o professor es presenta amb una maleta més gran o sense aquest suplement ens facturaran la maleta i ens faran pagar un suplement molt superior. 

Per que sigui més fácil, aqui us deixem enllaços amb la informació i normatives de les companyies amb les que podeu viatjar.

COM ACONSEGUIR EL MILLOR PREU

Al planejar un viatge s’han de tenir en compte una sèrie de factors que faran que aquest sigui perfecte i a la vegada el més econòmic possible. Nosaltres ens adaptem al pressupost que tenen les nostres escoles buscant les millors alternatives per elles seguint aquests factors per aconseguir el millor preu possible:

ESCOLLIR BÉ (I AMB TEMPS) LES DATES

Sabem per anys d’experiència que escollir les dates no es una tasca fàcil ja que influeixen exàmens, dies festius o esdeveniments particulars de cada centre. Però també s’ha de tenir en compte que quan abans es tanqui el viatge millor, el preu del transport serà menor i la disponibilitat major.

TRANSPORTS I MOBILITAT

Aquest és l’últim factor que considerem amb les nostres escoles al organitzar un viatge. Sabem que existeixen moltes opcions diferents al decidir com ens volem traslladar durant el viatge, però cadascuna està sotmesa a disponibilitat i preus segons temporada. La nostra feina és trobar la millor oferta tenint en compte les preferències dels nostres alumnes i professors al realitzar el seu viatge.

AVIÓ
Aquí és on entra més en joc el paper d’anticipar-se. Com abans es tanquin les dates i es puguin comprar els vols més econòmic els hi sortirà als alumnes

AUTOCAR
Aquest transport resulta molt interessant per a grups una mica grans, ajuda a que es puguin moure per on vulguin sense dependre d’horaris externs.

TREN
En alguns casos surt més a compte realitzar els trasllats en tren per a tots els alumnes.

PRESSUPOSTOS
A MIDA

Una de les característiques que millor defineix a Termetours és la nostra filosofia de fer viatges a mida segons les necessitats específiques de cada escola, i no de tenir viatges base.

Abans d’organitzar un viatge parlem amb l’escola, escoltem que és el que volen i que esperen i després ja ens posem a organitzar-lo des de zero.

Les seves peticions poden ser il·limitades, com la destinació on viatjar i propostes a visitar en les ciutats, la duració del viatge, medis de transport per a desplaçar-se, tipus de dietes…

SEGUIMENT DEL VIATJE

El nostre es un servei personalitzat, pel que durant tot el viatge contractat es fa un seguiment per a que no hi hagi cap incidència i que el viatge sigui tot un èxit pels professors i els alumnes. D’aquesta manera, si en algun moment surt algun problema el podem solucionar al moment.

ASSEGURANÇA