Donant els últims detalls

A PUNT DE SORTIR!

QUÈ PODEM PORTAR EN L'EQUIPATGE DE MÀ

Aquesta és la maleta amb la que pujarem a l’avió, però abans haurem de passar els controls de seguretat dels aeroports.
Aquí teniu un enllaç amb la normativa oficial: http://www.aena.es/es/pasajeros/equipaje-mano.html
I aquí teniu la normativa específica referent als líquids permesos: http://www.aena.es/es/pasajeros/liquidos-en-equipaje-mano.html

Tot hi així aquí us volem recordar unes petites indicacions per passar el control sense cap incidència:

  • Tots els líquids han d’anar dins una bossa de plàstic o necesser transparent de tancament hermètic per a que sigui fàcil pels agents aeroportuaris la seva inspecció. També s’ha de recordar que únicament es poden portar líquids d’una capacitat màxima de 100 ml, i sumant tots els petits envasos no poden superar el litre. Com a definició de líquid també es consideren les cremes, locions, pastes o gels, casi tots els productes d’higiene personal son considerats com a líquids.

  • S’han de treure els ordinadors portàtils i altres dispositius electrònics i elèctrics grans com poden ser tablets, ebooks o càmeres de gran mida, es treuen de l’equipatge i es posen en una safata separada.

  • Últimament a les persones que portin sabates amb grans plataformes o talons les fan descalçar i passar les sabates pel control.

  • Per passar pel control un cop hagis acompanya la maleta fins els raigs X recorda no portar res metàl·lic com cinturó, monedes o el telèfon, sinó hauràs de tornar a passar el control i et poden escorcollar, en el cas de que li passi a un menor un professor haurà de ser-hi present.

RECORDATORI: Aquí us tornem a deixar els enllaços amb les mides que estableix cada compania aèria per a que no tingueu cap problema:

EQUIPATGE: DE MÀ O MALETA FACTURADA?

DOCUMENTACIÓ PER VIATJAR

Ja que els viatges que organitzem a Termetours són per estudiants majoritàriament menors d’edat hem de tenir molt en compte que vagin amb la documentació necessària per a que els deixin viatjar, tot original i no caducat. Per a que sigui més fàcil d’entendre hem fet una explicació per apartats, així sabem ràpid quina documentació necessitarà cada alumne en el seu viatge.

Tot hi així aquí us volem recordar unes petites indicacions per passar el control sense cap incidència:

· VIATGES NACIONALS: Tots els alumnes han de portar la targeta sanitària.
            Alumnes espanyols: DNI
            Alumnes de la UE: Passaport
            Alumnes extracomunitaris: Passaport i NIE

· VIATGES dins de la UNIÓ EUROPEA: Tots els alumnes han de portar la targeta sanitària.
            Alumnes espanyols majors d’edat: DNI o Passaport
            Alumnes espanyols menors d’edat: DNI o Passaport i el permís de menors, el qual el poden tramitar els tutors legals de l’alumne amb el seu DNI, el del fill o filla i el llibre de família a la comissaria de policia, tant a l’oficina de la Policia Nacional o a la dels Mossos d’Esquadra, a la que us vagi millor, encara que segons a quina aneu haureu de portar una declaració a una altre.
A continuació us deixem els links per a que us descarregueu el document que haureu de portar:
         POLICIA NACIONAL: https://sede.policia.gob.es/portalCiudadano/normativa/declaracion_permiso_viaje_menores.pdf
         MOSSOS D’ESQUADRA: https://sede.policia.gob.es/portalCiudadano/normativa/declaracion_permiso_viaje_menores.pdf

            Alumnes no espanyols: Haureu de consultar amb les vostres Ambaixades o Consolats la documentació necessària per viatjar i fer els tràmits corresponents. En la pàgina web que us proporcionarem a continuació es poden buscar totes les Ambaixades i Consolats:             http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

El temps on viatgem

Sabem que el temps no és una cosa que poguem controlar, però per a que no ens espatlli el viatge és recomanable mirar la previsió de la nostra destinació a les nostres dates per anar amb la roba adequada.

Servei mòbil a
l'estranger

Recordem que des d’ara totes les companyies disposen de roaming gratuït als 28 països de la Unió Europea, amb l’excepció d’Andorra i Suïssa. Tot hi així, els recomanem que s’informin amb la seva companyia telefònica per comprovar les seves pròpies condicions per si es donés que han d’activar algun tipus de sistema.

Informació sobre els vols

Aquí teniu informació sobre els vols, horaris actualitzats i terminals d’arribada i sortida